Kiertomatkat

tnq_hammock_at_sunset_bOz Experience

Kierrä ympäri Kenguruiden maata!

Work & Travel Companyn kautta itsenäiselle seikkailijalle tarjoutuu uskomattomia elämyksiä Australiassa. Oz Experience –bussipassit on suunniteltu nuorille matkailijoille, ja ne ovat voimassa 12 kuukautta matkan aloituksesta. Reitit ovat etukäteen suunniteltuja. Pysähdyksiä mielenkiintoisissa paikoissa tehdään usein, eivätkä päivämatkat ole liian pitkiä. Jos jokin paikkaa miellyttää, voit pysähtyä haluamaksesi ajaksi, ja hypätä taas bussiin kun siltä tuntuu.

Ostamalla passin etukäteen sinun ei tarvitse huolehtia paikan päällä matkakustannuksista ja säästät rahaa. Passi on edullisempi meidän kautta ostettuna kuin paikan päällä hankittuna. Bussipassin etuihin kuulluu se, ettei matkan alkamisajankohtaa tarvitse päättää etukäteen. Riittää, kun ilmoitat toiveistasi sähköpostilla muutama päivä ennen toivottua matkan aloituspäivää.

Tilaa toimistoltamme Experience -bussiyhtiö esite ja lue aiheesta lisää. Alle olemme koonneet muutaman esimerkin tarjolla olevista reittivaihtoehdoista.


 

Australia

Australiassa saa helposti ajan kulumaan. Valtavaan mantereeseen tutustuminen vie aikaa, ja lopulta huomaat matkustaneesi tuhansia kilometrejä. Suuressa maassa on myös paljon nähtävää. Experience on valinnut bussireittiensä kohteet tarkasti, tarjotakseen matkustajilleen parhaan mahdollisen matkakokemuksen. Esimerkkipassiemme reitit kiertävät ympäri Australiaa. Voit kulkea pitkin rannikkoa tai poiketa sisämaahan Australian kuumaan keskustaan.

Bruce -reitti kulkee pitkin Australian itärannikkoa alkaen joko Melbournesta tai Sydneysta ja päättyen Cairnsiin. Matkan varrella pääset tutustumaan huikeisiin heikkarantoihin ja rannikkokaupunkien leppoisaan elämään. Suositeltu minimimatka-aika on 26 päivää. Hinta Melbourne - Cairns AUD 810 / henkilö + paikan päällä maksettavat maksut AUD 212,50 ja mahdolliset polttoainelisämaksut.

20 päivää Sydney - Cairns AUD 575 / henkilö + paikan päällä maksettavat maksut AUD 95 + mahdolliset polttoaine-lisämaksut.

Fair Dinkum -reitti kiertää lähes koko Australian. Reitti kulkee niin itäisen rannikon kuin kuuman keskustan kautta. Suositeltu minimimatka-aika 52 päivää. Hinta Fair Dinkum -reitti (National Loop) AUD 2010 / henkilö + paikan päällä maksettavat maksut AUD 765 + mahdolliset polttoainelisämaksut.

Hinnat ovat voimassa 31.12.2010 saakka. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.


 

Uusi-Seelanti ja Fiji

Meiltä voit tilata myös Kiwi+Feejee Experience -bussiyhtiö esitteen, jossa on bussireittivaihtoja Uuteen-Seelantiin sekä Fijille.

Kiwi+Feejee Experience -bussipassit on suunniteltu nuorille matkailijoille, ja ne ovat voimassa 12 kuukautta matkan aloituksesta. Reitit ovat etukäteen suunniteltuja. Pysähdyksiä mielenkiintoisissa paikoissa tehdään usein, eivätkä päivämatkat ole liian pitkiä.

Ostamalla passin etukäteen säästät rahaa. Passi on edullisempi meidän kautta ostettuna kuin paikan päällä hankittuna. Bussipassin etuihin kuulluu se, ettei matkan alkamisajankohtaa tarvitse päättää etukäteen. Riittää, kun ilmoitat toiveistasi Kiwi+Feejee Experiencen -toimistoon muutamaa päivää ennen toivottua matkan aloituspäivää.

Esimerkiksi Funky Chicken -reitillä voit kiertää Uuden-Seelannin Pohjois- ja Etelä- saaren. Suositeltu minimimatka-aika 23 päivää. Hintatiedot toimistoltamme.

Hula Loop -reitti kiertää Viti Levun pääsaarta Fijillä. Suositeltu minimimatka-aika 6+ päivää. Hintatiedot toimistoltamme.